Wie wij zijn

Wij zijn Martin en Jonna. We ontmoetten elkaar in 2004 in Groningen waar we allebei studeerden. We werden elkaars grote liefde. In 2014 werden we ouders van onze dochter Mette. In 2017 werd onze zoon Esben geboren.

Ondanks onze succesvolle juridische carrieres verhuisden we in 2018 op gevoel naar het Drentse platteland, waar we in 2019 trouwden en ons eigen bedrijf startten.

In eerste instantie richtten we ons op het natuurlijk oplossen van conflicten. We groeiden verder.

Hier op onze krachtplaats leefden we steeds meer in verbinding met de natuur. Zo ontdekten we een bron van energie die in de westerse samenleving naar de achtergrond is geraakt. Een kracht die wij steeds beter hebben leren kennen en waarvan wij voelen dat ze hard nodig is in de wereld. We zijn dol op de natuur en we voelen dat zij de dragende kracht is onder ons werk en levensgeluk. Het is onze missie dat met de wereld te delen.

Op ons boerderijerf wonen onder meer paarden, geiten, kippen en een varkentje. Samen met onze kinderen zorgen we iedere dag voor alles wat leeft op en rond ons boerderijerf. Zo zorgen we voor de wereld en voor onszelf.

Wat je van ons weet als je ons echt kent?

Jonna rijdt het liefst op een paard door de bossen. Martin op een mountainbike.

Martin houdt ervan om het hele jaar door in natuurwater te zwemmen. Jonna houdt van regen. 🙂

Sinds wij elkaar kennen stimuleren we elkaar om onszelf te ontwikkelen en opleidingen te volgen. We zijn nog nooit een jaar niet in opleiding geweest.(!) Martin deed als laatste een opleiding tot yogadocent.

Onze kinderen houden enorm van dansen en we brengen ze naar zo ongeveer iedere dansles die ze maar willen volgen.

We hebben twee koningspoedels die we heel grappig vinden.

Martin en Jonna houden allebei van schrijven.

Jonna houdt erg van muziek. Ze zingt graag en speelt piano (en ze trommelt graag op haar sjamanendrum :-))

Martin houdt ook veel van muziek maar misschien nog wel meer van kunst en esthetiek.