Hoe ik – Jonna – werk

Als we samen naar buiten gaan, kom je terecht in een rustige omgeving waar je de tijd kunt nemen om stil te staan. Je dagelijkse dingen verdwijnen naar de achtergrond.

We staan stil bij wat voor jou belangrijk is. Ik leer je voelen hoe jij je invloed vergroot. Hoe jij de leiding neemt in jouw leven. Hoe je jouw zielsverlangen volgt.

Te midden van de natuur help ik je vertrouwen op wat je voelt, hoort en ziet. Ik geef ruimte aan jouw innerlijke wijsheid en aan de wijsheid van je lichaam. Ik gebruik de natuur als spiegel voor jouw binnenwereld en ik luister naar wat zij vertelt.

Ik ben goed in helder zien en daar woorden aan geven. De natuur laat zien waar jij van nature goed in bent, wat je tegenhoudt in je groei en hoe je dat kunt overwinnen. Ik zet werkvormen in zodat jij je daar bewust van wordt. Zo kun je na een sessie met mij die ene volgende stap zetten in je leven, je loopbaan of je relatie.

Voorbeelden van werkvormen die ik gebruik zijn systeemopstellingen (familie-opstellingen) en Voice Dialogue. Lees hier bijvoorbeeld mijn blog De doorzetter en de criticus over een Voice Dialogue sessie.

Ik ben goed in jouw innerlijke stem versterken en in zien waar het voor jou in essentie om draait. Hierdoor wordt helder hoe je ergens echt over denkt, wat je echt wilt en hoe je dat kunt bereiken.

Ik help je vasthouden wat je mee wilt nemen en loslaten wat je niet meer nodig hebt.

Onze belevenissen kunnen je leven veranderen. Als je daarnaar verlangt, nodig ik je van harte uit voor een ontmoeting met mij en mijn praktijk.

Welkom in de kracht van de natuur!