Natuurcoaching

Iedereen ziet iets anders in de natuur. Wat jij ziet, weerspiegelt jou. Dat maakt natuurcoaching zo bijzonder. Wat jij ziet vertelt jouw verhaal.

Blauwbloemsessies zijn iets bijzonders. De natuur werkt als een spiegel en ze heeft een boodschap voor je! Wat ze vertelt gaat over jou alleen. Tijdens Blauwbloemsessies helpt Jonna je verstaan wat de natuur je vertelt.

Iets voor jou?

Natuurcoaching lost dingen op. Het creëert rust en ruimte. Je gaat de diepte in en je werkt samen met je intuïtie. Je vindt ontspanning en nieuwe inspiratie.

Maar het is ook concreet. Blauwbloemsessies leiden naar nieuwe stappen. In je werk, als geliefde of als vader of moeder.

“Samen met de natuur help ik mensen groeien.”

Jonna is een ervaren en gediplomeerd coach, healer en trainer. Ze heeft een sterk ontwikkelde heldere blik op de wereld. Spiritueel én als ondernemer met een succesvol familiebedrijf stevig geworteld in de aarde.

Jonna begeleidt vanuit een grote liefde voor mensen en hun groei. Ze ziet helder waar jouw kracht ligt en hoe je die versterkt. Jonna kan goed en to-the-point vertellen. Ze geeft ook persoonlijke en businessreadings.

Bel of mail Jonna gerust voor een gratis eerste ontmoeting. Online of op ons mooie boerderijerf. Via het Whatsapp-icoon rechts onderaan deze pagina kun je haar direct een bericht sturen.