School of Nature

Alles in de natuur vindt steeds opnieuw balans. Je met de natuur verbinden is je met jezelf verbinden.

Natuurlijker leven. Naar je eigen ritme en je eigen waarheid. Afgestemd op de prachtige natuur.

Want in de natuur vind jij jouw superpower. Wij ontwikkelden de Blauwbloem School of Nature om jou te helpen je weer met de natuur te verbinden. Zodat jij jouw talenten kunt (her)ontdekken. Zodat jij dat evenwicht vindt in jouw werk en leven.

Onze School of Nature biedt 1-op-1-natuurcoachtrajecten waarin je aan de slag gaat met een persoonlijke leervraag. In 7 sessies van 1,5 uur werken we samen naar jouw leerdoel toe.

Of je boekt een Blauwbloem Lifesession. In ongeveer 2,5 uur neemt Jonna je mee de natuur in voor een levensveranderende bijeenkomst. Deze unieke sessie is een combinatie van natuurcoaching en -wijsheid, retraite, healing en reading.

Iedere maand is er op zaterdagmiddag een weekendtraining “Versterk je intuïtie”. Met een klein groepje werk je buiten aan het versterken van je intuïtie. Een mini-retraite.

Zo leer je hoe je overeind blijft in een onrustige tijd. Of je ontdekt wat jouw volgende stap gaat zijn, bijvoorbeeld in je bedrijf of in je relatie. Je leert hoe je tot jezelf kunt komen en daar in de dagelijkse hectiek weer naar kunt terugkeren.