Herfstretreat: De kracht van de herfst

In september breekt een bijzondere periode aan. De energie om ons heen verandert voelbaar. Een tijd van storm, wind en regen en de eerste koude nachten. Als je nu buiten loopt laten de elementen zich sterker dan anders voelen en beleven.

Trek je gevoerde laarzen aan en stap de Drentse natuur in voor een unieke ervaring.

De herfst is een tijd van loslaten. De wind zet alles in beweging. Bladeren en zelfs takken komen naar beneden. Zelfs wat stevig vast leek te zitten, breekt los.

De kracht van de herfst is van invloed op jouw werk en leven. Ons herfstretreat: “De kracht van de herfst” laat je stilstaan bij wat je dit jaar hebt geoogst en voelen wat je mag loslaten en wat je mee wilt nemen het komend jaar in.

De herfst is dé perfecte tijd om stil te staan bij de cyclus van de seizoenen in jouw leven. Alles wat je in je leven creëert staat onder invloed van deze cyclus. Dit herfstretreat laat je ervaren hoe je deze kracht voor je laat werken in je dagelijks werk en leven.

In de herfst keert de natuur vanuit haar hoogtijdagen langzaam weer naar binnen om tot rust te komen. In stilte zal ze energie verzamelen om in het voorjaar weer los te barsten. Een nieuw begin. Ook jij kunt deze tijd daarom goed gebruiken om stil te staan bij wat de afgelopen periode je heeft opgeleverd, te reflecteren en naar binnen te keren. Voor jou breekt vroeg of laat ook weer een nieuw begin aan. Het is een goed moment om je aandacht daar alvast naartoe te brengen.

Als je dat wat je tegenhoudt loslaat, krijg je helderheid over je volgende stappen. Wat goed is voor jou laat zich in de kracht van de herfst makkelijk zien en vernieuwen.

Herfstdagen zijn vaak overgoten met een gouden licht. ‘s Morgens en ‘s avonds zet de zon alles in een zachte gloed. De omgeving lijkt erdoor betoverd. In deze zachte energie maak jij makkelijk contact met je innerlijk weten, met je intuïtie. Je ziel weet welk pad ze wilde lopen. Het is een goede tijd om daar meer helderheid over te krijgen. Zo krijg je scherp wat jouw focus mag zijn de komende periode. Voor wat je loslaat, krijg je nieuwe inspiratie terug.

Als je de kracht van de herfst wilt ervaren, ben je welkom voor het 3-daags herfstretreat: De Kracht van de herfst! Dit retreat is voor een tot vier personen.

Wat staat er op het programma?

Het retreat is individueel en heeft daarom een losjes opgezet programma. Je vindt het hieronder. Verdere details ontvang je kort voor je deelname. Je kunt tijdens het retreat steeds per activiteit aangeven of je er gebruik van wilt maken.

Buiten het programma om is er volop ruimte om de natuur in te gaan, een van de omliggende dorpjes te bezoeken of kennis te maken met de dieren op ons natuurlijke boerderijerf.

Dag 1: Kom aan op onze plek en ervaar de weldaad en rust hier. Settel in ons liefdevol ingerichte appartement waar je wordt verwelkomd met een lunch of diner. Verken het terrein. Kom helemaal aan in het moment bij onze geleide meditaties. Er ligt een journal voor je klaar met oefeningen en een questionaire die jou helpen verdiepen.

Dag 2: Ga op ontdekkingstocht door de natuur. Volg de oude paden over de heide. Sta stil onder de oude bomen. Laat je schoonblazen door de wind. Laat een regenbui je helemaal opfrissen. Warm je op bij een vuur. Deze audiogeleide ontdekkingstocht staat helemaal in het teken van loslaten. Wat laat je los en wat neem je mee? ‘s Avonds zijn er geleide meditaties.

Dag 3: Herfstlicht. In het ochtendlicht volg je een individuele coachsessie op een voor jou actueel thema of een vraag. Op een prachtige plek in de natuur werken we in een individuele sessie met energieopstellingen. Aan het einde van de middag ga je met nieuwe inzichten, geïnspireerd en helemaal opgeladen weer naar huis.

Reserveren

Retreats bij ons zijn altijd inclusief lekker & goed verantwoord eten. Je krijgt onze volle aandacht én de ruimte om zelf je gang te gaan op ons erf of in de prachtige omgeving.

Aan een retreat bij ons gaat altijd een intakegesprek vooraf. Op die manier weten we zeker dat je bij ons aan het goede adres bent.

Het retreat is geschikt voor 1 tot 4 personen. Ons appartement beschikt over twee slaapkamers. Je kunt reserveren door ons een mail te sturen met de dagen van jouw voorkeur. Als de reservering gelukt is, ontvang je van ons een bevestiging.

Je investering voor De kracht van de herfst: € 470,- exclusief BTW. Reserveer je voor twee of meer personen, dan ontvang je een korting van 20% op het totaalbedrag.

Kijk hier om meer te lezen over ons.

Of maak hieronder een afspraak voor een telefonische intake
Security Code:
security code
Please enter the security code:

Submit

Blauwbloem.

De natuur weerspiegelt ons. Ontdek wat ze jou laat zien!