Blauwbloemsessies voor ondernemers en professionals

Wil je groeien als professional en ondernemer? Je kunt je invloed op jouw werk en leven heel makkelijk vergroten door je intuïtie te versterken. Ik ging je voor.

In 2018 richtte ik The Mindful Lawyer op, waarmee ik een nieuwe manier van conflictoplossing creëerde. Een krachtig concept helemaal volgens mijn innerlijke wijsheid.

Ik deed dat door een nieuwe innige samenwerking aan te gaan. Een samenwerking met de natuur – met mijn natuur. Ga je samenwerken met jouw natuur dan ga je je hoofd met je hart verbinden. Zo kun je leiding geven vanuit zachtheid en vertrouwen. Zo kun je jouw creatiekracht vrij laten stromen. Uit eigen ervaring weet ik hoe bevrijdend en krachtig dit werkt. Ik durf zelfs wel te stellen dat dit de enige manier is om je doelen echt te bereiken.

Groei in je werk komt van binnenuit. Als je jouw innerlijke kracht vindt en leert focussen op wat jij heel goed kan, gaat er een wereld voor je open.

Tijdens een blauwbloemsessie nodig ik je uit naar jezelf te kijken en te luisteren – echt te kijken en echt te luisteren. Zo help ik je jezelf te bevrijden van oude patronen die je tegenhouden.

Het beste wat je als professional kunt doen is je bewustzijn trainen. Jezelf persoonlijk ontwikkelen. Want wat je voor jezelf oplost, houdt je in je werk ook niet meer tegen.

De natuur helpt je ontspannen en helen. De natuur kan je bij je zielsverlangen brengen. Mediteren helpt je om je ontwikkeling te waarborgen zodat je de effecten van blauwboemsessies een leven lang meeneemt. Zo zet jij de ene volgende stap na de andere.

Dat is de kracht van natuurcoaching.

Blauwbloemsessie voor ondernemers en professionals boeken? Stuur me een bericht voor een kennismaking.

Leave a Reply

Your email address will not be published.