Onze plek

De natuur op ons erf in de volle zon vandaag. Wat een plezier om op deze plek te mogen wonen en werken! En het wordt iedere dag mooier door waar we aandacht aan geven en door wat met verwilderen zichzelf versterkt.

Precies zo is het met persoonlijke groei. Blauwbloemsessies gaan de laatste tijd over vertrouwen op wat van nature al is, zonder eraan te hoeven trekken.

Soms voelt onze bijzondere plek wel een beetje als een toevluchtsoord. Een plek om bij te tanken en op te laden in het liefdevolle groen.

Hier voel je je beschermd, mag je helemaal zijn wie je bent. We delen deze plek met liefde met iedereen die hier komt voor persoonlijke groei.

Na het heldere licht van deze week, zie ik dat er donkere luchten aankomen met onweer. Een ander type weer. Hier op deze plek beleven we dat soort ontwikkelingen intens. We volgen het natuurlijke ritme en stemmen daarop af.

Want als je je deel kunt voelen van het grote geheel, voel je je verbonden met jezelf. Dat voelt rijk en authentiek. Vrij om te voelen waar je echt naar verlangt en dat verwezenlijken.

Dat is de kracht van de natuur.