Blauwbloem Lifesessions

Al kort na de start van Blauwbloem ontstond een bijzonder soort sessies: Blauwbloem Lifesessions. Een unieke combinatie van natuurcoaching en -wijsheid, retraite, energiewerk, healing en reading in de Drentse natuur. Sessies in het bos en op de heide die in de praktijk lifechanging bleken voor degenen die eraan deelnamen. De natuur heeft een boodschap voor je. Jonna helpt je haar verstaan.

Sta je voor een belangrijke beslissing? Twijfel je over de belangrijkste bouwstenen in je leven zoals je relatie, je werk of een kinderwens? In een blauwbloemsessie laat de natuur je zien hoe jij jouw pad bewandelt. Je ontdekt wat je volgende stap zal zijn, waar je kansen liggen en hoe jouw talenten je helpen die kansen te benutten.

Lifesessions gaan terug naar de oorsprong van waar je tegenaan loopt. Je maakt contact met de kern van wat jou op dit moment tegenhoudt. Je verbindt je opnieuw met je ziel om van daaruit te ontdekken wat bij je past en wat oud is en mag worden losgelaten.

De natuur als spiegel. Beweging en rituelen als vorm. Transformatie als uitkomst.

In tweeënhalf uur neemt Jonna je mee op ontdekkingstocht dwars door de Drentse natuur. Tijdens zo’n sessie neem je een deepdive in je binnenwereld. Je schudt dingen op die vast leken te zitten. Je bevrijdt jezelf en laat los. Je verbindt jezelf met nieuwe (oude) verlangens en legt het fundament voor het verwezenlijken ervan. Je laadt je op met frisse energie.

Na een Lifesession zet jij nieuwe stappen of je neemt die ene beslissing die je al zo lang voor je uitschuift. Misschien maak je wel een U-turn in je leven. Je voelt meer dan ooit wie je écht bent en hoe je daar volop ruimte aan geeft.

Of deze sessie werkelijk lifechanging wordt voor je hangt natuurlijk helemaal af van jezelf, maar als jij bij ons op je plek bent, staat er magie op het programma! Wil je weten of een Blauwbloem Lifesession iets voor jou is? Plan dan jouw intakegesprek helemaal onderaan deze pagina.

Prijs van een Lifesession: 250,-.

Overnachten

Kom je van ver? Blijf dan overnachten in ons sfeervolle appartement. Op die manier maak je er een mini-retreat van voor jezelf. De volgende dag breng je door in de prachtige omgeving van Dwingeloo.

We vragen daar € 110,- per persoon per nacht voor. Dat is inclusief een goed, zoveel mogelijk lokaal en biologisch ontbijt.

Ons appartement beschikt over twee slaapkamers. Je kunt jouw overnachting eventueel aanvullen met een reservering voor je geliefde, je kinderen of een goede vriend of vriendin. Op die manier combineer je jouw persoonlijke ontwikkeling met een aantal onvergetelijke dagen voor jullie samen.

Security Code:
security code
Please enter the security code:

Submit