Coaching in de kracht van de natuur

Alles in de natuur vindt steeds opnieuw balans. Je met de natuur verbinden is je met jezelf verbinden. Natuurlijker leven. Naar je eigen ritme en je eigen waarheid. Afgestemd op de prachtige natuur.

In de natuur vind je superpowers. Dat is eigenlijk al zo oud als de mensheid. Wij creëerden Blauwbloem om dit met je te delen. Vandaar dat je bij ons terecht kunt voor coaching.

Blauwbloem biedt 1-op-1-coachtrajecten waarin je aan de slag gaat met een persoonlijk doel of leervraag. In 7 sessies van 1,5 uur werken we samen naar een door jou gekozen eindresultaat toe. Je kunt ook een losse sessie boeken.

Je kunt bij ons terecht voor verschillende vormen van coaching. Bijvoorbeeld lifecoaching en businesscoaching. De natuur is altijd onze setting en methode. Lees hieronder meer over wat we voor jou kunnen doen.

Iets voor jou?

We willen er sowieso graag voor je zijn. Daarom ben je natuurlijk welkom voor een goed gesprek als je voelt dat dit voor jou is.

En verder werken we graag met je als je:

💙 Net als wij – ondernemer bent. Van ons geen standaard-marketingtrucs, maar je hart volgen en juist daardoor skyhigh gaan met je bedrijf. Hoe dat zit? Goed ondernemerschap is intuïtief ondernemerschap. We zijn ervan overtuigd dat je intuïtie je naar het goud leidt in jouw business.

💙 Of als je voor belangrijke keuzes staat in je werk of grote prestaties moet leveren. We weten hoe het voelt om in een corporate werkomgeving je eigen persoonlijke koers te blijven varen en hoe lastig dat kan zijn. We ervaren zelf iedere dag hoe de natuur ons áán zet waardoor we met veel plezier en toewijding ons bedrijf runnen én een rijk privéleven hebben.

💙 Of als je – net als wij – een gezin hebt met hooggevoelige of hoogbegaafde kinderen. Of je bent zelf (misschien) hooggevoelig of hoogbegaafd. School en werk of sociale verplichtingen vragen dan soms veel van je. Hoogbegaafden zijn intuïtieve denkers, al verwacht je dat misschien niet meteen. Je intuïtie kan je ver brengen! Laat jouw intuïtie je talenten versterken. Daardoor zul je misschien ervaren hoe je eindelijk jouw plek vindt.

💙 Of je wilt graag meer weten over Natuurlijk Ouderschap en je rol als ouder daarmee verdiepen. Natuurlijk Ouderschap levert veel energie op. Het heeft ons bijvoorbeeld opgeleverd dat we in de eerste jaren van ons gezin nooit of zelden slaap tekort hadden. En daar kwam geen slaaptraining aan te pas. 🙂

💙 Verder zijn we er graag voor je als het even wat minder gaat in je relatie. We weten hoe lastig het soms kan zijn om elkaar niet uit het oog te verliezen als er in korte tijd veel gebeurt in je leven. Jullie zijn welkom als koppel én als individu.

Locatie

Sessies vinden plaats op ons boerderijerf of in een van de omliggende natuurgebieden in de omgeving van Dwingeloo in Drenthe. Hier vind je nog echte stilte en kun je urenlang struinen.

Alle foto’s op onze website zijn gemaakt in de omgeving waar we zo graag werken, dus scroll en klik gerust door voor een indruk van de schitterende omgeving.

Het is ook mogelijk om op onze locatie te overnachten. We hebben een comfortabel appartement met twee slaapkamers. Combineer een sessie bij ons met een overnachting voor de ultieme ervaring. Om te relaxen, te schrijven of aan een nieuw project te werken.

Je kunt een overnachting met ontbijt ook bijboeken voor je partner, kinderen of een goede vriend of vriendin zodat jullie er samen een bijzondere ervaring van maken. Wil je graag blijven overnachten? Je leest er hier meer over.

Om met ons mee te gaan hoef je niet ver te kunnen lopen (het mág wel). Wel is het fijn als je comfortabele schoenen aantrekt en kleding die warm genoeg is om lang buiten te zijn.

Je kunt een coachsessie trouwens prima combineren met een overnachting bij ons. Op die manier maak je van je sessie bij ons een retreat! Zo kun je maximaal opladen en genieten op onze mooie plek. Lees er hier meer over!

Wat je verder nog over ons wilt weten

Martin is yogainstructeur en coach bij De Wildeman. Naast zijn werk als jurist volgde hij jarenlang trainingen op het gebied van persoonlijk leiderschap en intuïtie.

Jonna is opgeleid tot intuïtief coach en healer. Als docent aan de hogeschool leerde ze dat werkelijke groei van binnenuit ontstaat. Jonna ziet helder wat zich onder de oppervlakte afspeelt en vertaalt dat naar concrete inzichten, tips & tricks.

En waar we voor staan

Wij werken met de kracht van de natuur omdat we ervan overtuigd zijn dat deze kracht leidt naar een rijk(er) leven – materieel én immaterieel. De kracht van de natuur brengt je rechtstreeks naar je intuïtie. En intuïtie is de belangrijkste voorwaarde voor gelukkig leven – wij noemen dat rijk.

Wil je groeien als mens – als partner, ouder of in je werk – versterk dan je intuïtie. Je intuïtie – je bewustzijn – kun je trainen als een spier. Ook als je misschien denkt dat je daar niet zo’n aanleg voor hebt. Je versterkt je intuïtie door te verstillen. Daar helpen we je bij met onze meditaties en technieken. De natuur is daar de perfecte plek voor.

Natuurcoaching brengt je naar je intuïtie. Daarom is natuurcoaching de kern van wat wij doen. Hoe dat werkt? De natuur is een spiegel voor wat er in jou leeft. Ze weerspiegelt je binnenwereld. Ze kan je laten zien wie je bent, waar je staat, wat je volgende stap is. De natuur is met haar seizoenen, creatiekracht en evenwicht een bron van wijsheid (sjamanisme).

In de natuur zijn brengt je levenskracht, net zoals bij bosbaden (shinrin yoku). De natuur werkt als een rustpunt om helemaal in het “nu” aan te komen (mindfulness). Verder werken we tijdens sessies graag met (familie)opstellingen en bijvoorbeeld Voice Dialogue en coachen we graag met onze paarden.

Blauwbloemsessies laten je zien wat jouw volgende stap gaat zijn, bijvoorbeeld in je werk of in je relatie. Hoe je bij jezelf blijft, hoe je jouw levenspad bewandelt, je hart volgt en jouw missie neerzet op aarde.

Kosten

Je kunt nu tijdelijk een coachsessie, healing of reading krijgen voor € 70,- per sessie.* Boek je een coachtraject, dan ontvang je 10% korting op het totaalbedrag. Klik hieronder om je aan te melden.

We kijken dan eerst samen of wij degenen zijn die jou echt verder kunnen helpen. Als dat niet het geval is, hoor je dat natuurlijk van ons en kunnen we je eventueel doorverwijzen. Meld je aan hieronder en we nemen contact met je op.

*Prijzen zijn exclusief BTW. De genoemde prijs geldt voor een sessie van 60 minuten.

Kom je van ver? Blijf bij ons overnachten! Lees hieronder meer over de mogelijkheden.

Overnachten

Kom je van ver? Het is mogelijk te overnachten in ons fijne appartement. Vanuit de slaapkamers kijk je uit over de velden. Zo wordt jouw tijd bij ons een meerdaags retreat of vakantie!

Ons appartement beschikt over twee fijne slaapkamers. Je kunt jouw overnachting daarom ook boeken samen met je partner, je kinderen of een goede vriend of vriendin. Zo deel je jouw herinneringen aan je fijne tijd hier.

Op dit moment kost een overnachting bij ons € 110,- per persoon per nacht. Dat is inclusief een uitgebreid vers ontbijt met lekker & verantwoord eten en drinken – zoveel mogelijk biologisch en van eigen oogst.

Met je camper, caravan of tent hier blijven slapen kan ook. Voor zo’n plek op ons erf rekenen we € 20,- per nacht. Een goed ontbijt kun je bijboeken voor € 15,- per persoon.

Blauwbloem Lifesessions

Er zijn ook Blauwbloem Lifesessions. In ongeveer 2,5 uur neemt Jonna je mee de natuur in voor een levensveranderende bijeenkomst. Deze unieke sessie is een combinatie van natuurcoaching en -wijsheid, retraite, healing en reading.

Of deze sessie werkelijk lifechanging wordt voor je, hangt natuurlijk helemaal af van jezelf. Als jij bij ons op je plek bent, staat er zeker weten magie op het programma! Om erachter te komen of je bij ons op je plek bent, boek je een intake. Je leest er hier meer over.