Waar ik goed in ben…

Als we samen naar buiten gaan, kom je terecht in een rustige omgeving waar je de tijd kunt nemen om stil te staan. Je dagelijkse dingen verdwijnen naar de achtergrond. Je innerlijke stem mag aanwezig zijn.

We staan stil bij wat voor jou belangrijk is.

Ik help je vertrouwen op wat je voelt, hoort en ziet. Samen luisteren we naar jouw innerlijke wijsheid en naar de wijsheid van je lichaam. Ik help je te verstaan wat de natuur vertelt.

Ik ben goed in helder zien en daar woorden aan geven. Aan waar jij van nature goed in bent, wat je tegenhoudt in je groei en hoe je dat kunt overwinnen. Ik zet werkvormen in waardoor je zelf die ene volgende stap kunt zetten in je leven, je loopbaan of je relatie.

Ik help je vasthouden wat je mee wilt nemen en loslaten wat je niet meer nodig hebt.

Als je daarnaar verlangt, nodig ik je van harte uit voor een ontmoeting met mij en mijn praktijk.

Welkom buiten in de kracht van de natuur!